Post by pieropacosar on Feb 15, 2022 16:29:19 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara generator resursa ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
Pozdrav dečki, zapravo se suočavam s problemom internetske veze. Prvo sam pomislio da to možda nije greška u mom uređaju, ali umjesto ove igre sve aplikacije koje rade na internetu rade dobro. Čak se i moj prijatelj suočava s istim. Molim uredništvo da popravi ovaj prb. Nisam igrao igru do 2 slabosti. Molimo urednike da pogledaju moj prb, to je moja omiljena... igra. Moj ID je killerboi♡♥ iz klana sretnih igrača
Ova igra je nevjerojatna i u to nema sumnje. Ali igra će raditi offline samo prvi put, a nakon toga će raditi samo s internetom....
Ova igra je jako lijepa, ali problem je u kartama koje ih je teško pronaći i sve karte se ponavljaju i izjednačuju se pa mijenjajte karte poput neke epske ili legendarne ili rijetke ili uobičajene
Ako volite biti ljuti na igru, ako volite gubiti, ako želite nepoštene kvote, ako želite platiti pravi novac za pobjedu ONDA je ovo vaša igra. Doslovno tjedan dana pokušavam samo doći do dvorca 5. Mogu pobijediti, ako imam sreće, možda 3, ali onda izgubim oko 6 do 7 zaredom. Pretpostavljam da vam nije dopušteno prijeći određenu točku u ovoj igri. Stvarno ne znam kako ova igra ima ocjenu 4,4 zvjezdice.
Ova igra je stvarno zabavna. Teško ga je spustiti. Traje vječnost za podizanje razine besplatnim putem. Ako igrate svoje karte ispravno, možete pobijediti igrače višeg lvl-a.
Istina, u usporedbi s drugim igrama ne nagrađuje vas dovoljno za pobjede i uvijek vas stavlja u borbu s konkurentima više razine. To ga čini potpuno bezvrijednim dok ne dobijete svoje škrinje za koje su potrebni sati za punjenje. Nije brz nakon razine 2 i zbog toga je jako teško natjecati se
Igra je dobra, ali ne volim ovu igru jer je kopija Clash Royalea...
Vrlo lijepa igra, ali postoji problem što kada dodamo naše ime piše da nema internetske veze. Molimo riješite ovaj problem devolpors
Castle Crush:Epic Battle Strateške igre lamn
Najgluplja igra nestvrni elxiri neinstalirajte je
Castle Crush:Strategy Games Strategi iqu
dobra igra, ali ponekad se čini da igra ne želi da pobijedite. stalno će vam pružati teškog protivnika.
ffs zašto se ne bori s nagradnim iskustvenim bodovima? čini se kao nešto što su programeri upravo odlučili da ne mora biti stvar, morate čekati 2 dana samo da jednom podignete razinu, i to ako imate sreće. zahvaljujući tome, neprijatelj je uvijek 10 puta jači od vas. Ova igra nije besplatna za igranje jer je besplatni demo, jer to je onoliko koliko besplatni igrač može stići prije nego što stalno gube od ljudi koji plaćaju (btw, zašto bi itko trošio novac na ovo smeće?)
super igra
isprva je bilo ok, ali više se temelji na sreći nego što bih želio. karte nemaju red pa bih dobio 2 od nečega u nizu. Imao sam 1 u špilu i trajala bi vječnost da dobijem karte. Imao sam višestruko otežavajući izradu špila koji se ne zezne osim jeftinog špila koji je samo špil/ciklus. kada dobijete nove karte, karte u vašoj ruci se pomiču tako da možete pogriješiti ako pokušate igrati dok se vaša nova karta izvlači.
odlicna
Ova igra je jama za novac. Gore nego platiti za igru. ČITAJ PAŽLJIVO i ne kupuj ništa. Što god da kupite, neće vam dugoročno pomoći. Najgore od svega je što je igra jako zarazna i zabavna. Varka. Turniri, kasica i dragulji koje biste mogli kupiti neće vam puno pomoći. Jedini način da postanete bolji u ovoj igri je igrajući i promatrajući druge igrače. Nemojte biti poput mene i potapajte novac očekujući da ćete ga vratiti. Igra vas natjera da to učinite i sretno s podrškom, lol.
Sviđa mi se ova igra, ali ima problema s mrežom prvi put kada sam je instalirao prije godinu dana, to je tako lijepo iskustvo, ali nakon toga kada sam instalirao probne verzije su bile u redu nakon toga me pitao kako se zovem, napisao sam svoje ime pokazujući mi da nemam internet, ali imam velike brzine podataka i opet sam deinstalirao igru i ponovo instalirao, piše problem s internetom nemoj instalirati ovu igru
Strike Force- 1945 War آرکید knqo
volim ovu igru kao i sukob s dvorcem, ali manje-više ova igra zbog stalne akcije i načina na koji se može igrati karte kako bi se bitka okrenula u svoju korist igra bi mogla imati više u načinu na koji se događaji odvijaju, ali ovo je sjajna igra ili mini mapa kao kampanja, ali nije me briga ova igra je super
Ovo je jako dobra igra koju preporučujem jer su sve karte sjajne, a također i dvorci koje volim 1 2 3 su vrlo lijepe i vrlo dobre grafike. Ovu igru stvarno treba instalirati
Još uvijek jedna od omiljenih igara unatoč visokom postotku prekida veze tijekom igre. Znate, one u kojima počinjete nadvladati protivnika, a onda se sve što se neprestano baca vraća na vaše karte bez obzira koliko puta ih bacite dok ne izgubite jer ste link mrtvi. Upravo sam dobio dva zaredom.
Svidjela mi se ova igra kada sam je instalirao, ali sada nakon 1 tjedna igranja shvatio sam da su od 5-6 bitaka šanse za pobjedu 1 ili ponekad 2 puta, a kada izgubimo ako izgubimo 30+ bodova, ali kada pobijedimo dobivamo 30- bodova (rijetko dobivamo 30). Također postoje samo 4 utora za škrinje i potrebno im je 3/8/12 sati da otvore jednu škrinju. Ova igra treba neka poboljšanja.
Upravo sam preuzeo ovu igru, ali dajem igru sa svojim imenom, reci mi grešku na mreži, pokušavam sve popraviti ovo, ali ne mogu to popraviti. Izbrišem igru i ponovno preuzmem, ali isti problem castle crush popravi ovo molim te!!!
Sjajna igra, stvarno uživajte u igri. Međutim, nemojte misliti da je ova igra laka, nije. zabavno, da Besplatno, tehnički, ali bolje i vjerojatnije da ćete pobijediti ako potrošite najmanje 10€-20€ i nakon što dragulji nestanu, ne očekujte dobru količinu besplatnih dragulja povrh toga, prikupljeno zlato nevjerojatno brzo ponestane. pazi na što ga trošiš...
Aplikavija je glupa
Sviđa mi se ova igra, ali količina hakera koji varaju je nestvarna. Ljudi koji bacaju 10 karata eliksira jedan uz drugi čini ga gotovo nemogućim za igranje. Ili dodajte opciju za reprodukciju izvješća ili ažurirajte i popravite ovo, molim.
Apsolutno volim ovu igru, ali postoji jedan mali problem. Škrinje! Stalno pobjeđujem u igricama i dobivam škrinje i one se stalno pune! Molimo dodajte mali gumb za brisanje kako bismo mogli izbrisati škrinje koje nam se ne sviđaju! Hvala!!
Grafika je dobra, ali većinu vremena to je nepoštena bitka...ljudi hakiraju, sporo učitavanje iako je domet wifija dobar, kartice se ne učitavaju kako treba, kopija je sukoba s nepoštenom i glupom logikom..... pogotovo ono s trofejima....previše je dosadno.... definitivno treba zauvijek izbrisati iz playstorea... igrati jednom je velika stvar😂
naj gora igrica na svijetu nikada nije instalirati
Ova igrica je super
Ova igra je super! Toliko mi se sviđa da je sjajno kako možete nadograditi svoje trupe umjesto da samo dobijete trupu, a ne možete je nadograditi. Možda biste mogli promijeniti maksimalan broj kovanica po danu
Castle Crush:Epic Battle Strateginiai nodh
U osnovi je to otkivanje tada popularne igre s novim likovima. Ništa potresno i vraški je skupo ako se želite nadograditi brže
Zanimljiv. No, za dobivanje sjajne karte potrebno je puno godina, na kraju ćete izgubiti interes za igru jer ćete uvijek iznova dobivati iste uobičajene karte
U početku mi se svidjela ova igra...ali počela je sve gore i gore. Stalno se prekida tijekom utakmica i stavlja vas protiv igrača koji imaju mnogo bolje karte od vas. Također ismijavanje od strane drugih igrača dok te slome jer imaju puno bolje likove je sranje. To vas samo iritira i tu ne možete ništa učiniti.
Nevjerojatan koncept kartaških igara, ali imena i sposobnosti su zapravo kao imaginarni znači magični tip, zato je to sjajna igra koju sam ikad igrao. Po mom mišljenju morate instalirati sbadow fight 2 i ovu igru Ovo je ubojita i neograničena zabavna kombinacija igara Nekki i zabavnih igara besplatno zahvaljujući vama oboje što ste napravili tako sjajne igre
Dobra igra Sviđa mi se ova igra jer sprema podatke igre i ne može se izgubiti, ali moja kristalna simpatija nije povezivanje podataka
Igrao sam ovu igru godinama, sve je gore, prestali su razvijati nove likove i sve likove činiti slabijim i čineći ih sporijim i nemoguće je bilo što učiniti s vašim špilom sada svatko tko zna igranje zna da kada igra je prošao svoj vrhunac, stvarno je sranje da je to način da vratim svoj novac kako bih mogao odustati. Učinio bih to volio bih da mogu prodati svoj špil nekome na kojem sam 12. eto kako sam razočaran nakon 3 godine igranja
Igrica je jako dobra, ali nema bas dobar balans kao u clash royalu tj. neke kartice su prijeke.
Čovječe, to je šala. Igrat ću utakmicu, a protivnik je bio 12 razina pa kako ću igrati s iskusnim igračem... Nadam se da razumiješ i molim te da popraviš ovu grešku, ali to je zapanjujuća igra