Post by pieropacosar on Feb 15, 2022 16:22:56 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερα πλήκτρα ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Είναι διασκεδαστικό να παίζεις πρώτα, αλλά κάποια στιγμή η πρόοδος γίνεται πολύ αργή και αναγκάζεσαι να πληρώσεις για καλύτερο εξοπλισμό για να προχωρήσεις. Ή ίσως θα θέλατε να αλέθετε μια ζωή επειδή οι πόροι δεν κατανεμήθηκαν σωστά. Επίσης, παραλείψτε μια μέρα για να χάσετε το σπάνιο εισόδημά σας από εξοπλισμό. Το μπούμερανγκ είναι το μόνο χρήσιμο όπλο π.Χ. που πρέπει να εστιάσετε στο να αποφύγετε διαφορετικά θα πεθάνετε σε δύο βολές τελικά.
Πολύ κακή ενημέρωση διορθώστε το πρόβλημα και, στη συνέχεια, άρρωστος 5 αστέρων το ποσοστό.. χαμηλό ποσοστό πτώσης.. περισσότερα τη Δευτέρα κάνοντας
Διασκεδαστικό παιχνίδι γενικά, αν θέλετε να προχωρήσετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, προετοιμαστείτε να ΑΛΥΞΕΤΕ ΠΟΛΛΑ, όπως κάθε άλλο παιχνίδι δωρεάν. Μπορεί να είναι λίγο πιεστικός στην προσπάθεια να σας κάνει να ξοδέψετε χρήματα κατά καιρούς, αλλά τίποτα αφόρητο.
Έχω πληρώσει δύο φορές για πολύτιμους λίθους και μου παίρνεις τα χρήματά μου, αλλά το να επικοινωνήσω μαζί σου για να τα πάρεις πίσω είναι ένα αστείο, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, οποιοδήποτε παιχνίδι εδώ στέλνει friggin email στους προγραμματιστές και δεν μπορώ να ανοίξω το στήθος ή να αναβαθμίσω το πλοίο μου καθόλου ευχαριστημένος!! !
WinWing: Space Shooter Arcade ikxk
Είναι ένα παιχνίδι Λοιπόν. Αν και είναι ενδιαφέρον να παίζεις, η αναβάθμιση είναι ακριβή. 200.000 για την επόμενη αναβάθμιση αεροπλάνου, πετράδια για τα επόμενα 4 αεροπλάνα και πραγματικά χρήματα για τα τελευταία. Η συλλογή νομισμάτων είναι αργή, επομένως η πρόοδος είναι αργή.
Είναι ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι. Μοιάζει πολύ με το Archero. Αν λοιπόν σας αρέσει το Archero θα σας αρέσει αυτό. Πιστεύω επίσης ότι είναι καλύτερο από ό,τι λόγω του στυλ παιχνιδιού και της βοήθειας εντός του παιχνιδιού που σας λέει ποια είναι τα power ups. Επιπλέον, τα πρόσθετα είναι ενδιαφέροντα. Χάστε αστέρι λόγω υπερβολικών αιτημάτων για αγορές εντός του παιχνιδιού. Ενοχλητικό, αλλά αν το αγνοήσετε, μπορείτε ακόμα να το απολαύσετε.
Αν ήσουν λάτρης των Raiden fighters ή οποιουδήποτε παιχνιδιού παρόμοιου, τότε θα λατρέψεις αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσουν επίσης οι επιλογές προσαρμογής, είναι ένας υπέροχος χρόνος γεμάτος δράση.
Από την τελευταία ενημέρωση Κυριακής δεν είναι δυνατό να διεκδικήσετε το καθημερινό βραβείο Κυριακών. Διορθώστε αμέσως και αντισταθμίστε την απώλεια, διαφορετικά θα σταματήσω να παίζω, να πληρώνω και να παρακολουθώ έναν τόνο διαφημίσεων κάθε μέρα! Επεξεργασία: Ο Dev είπε ότι πρέπει να ενημερώσω, αλλά δεν υπάρχει νέα έκδοση... Επίσης, καμία αποζημίωση για την απώλεια που προκλήθηκε από το σφάλμα...
Πραγματικά διασκεδαστικό gameplay, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες γίνεται ολέθριος, καθώς η δυσκολία των επιπέδων της καμπάνιας ξεπερνά γρήγορα την ικανότητα να αποκτήσετε πιο ισχυρό εξοπλισμό χωρίς να ξοδέψετε πολλά $. Βρίσκεστε να επαναλαμβάνετε τα ίδια επίπεδα για μέρες συνέχεια. Εάν τα γεγονότα ήταν καλύτερα ή πρόσφεραν αρκετές ανταμοιβές για να προχωρήσετε, θα βοηθούσε. Όπως είναι, δεν θα συνιστούσα να το παραλάβετε.
Γίνεται απίστευτα σκληρό απίστευτα γρήγορο. Πληρώστε για να κερδίσετε. Μείνετε μακριά εκτός αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε πολλά.
Archero αλλά χρησιμοποιώντας αεροπλάνο. Το Missile είναι meta (από ό,τι βρήκα) οπότε το δωρεάν αεροπλάνο από σύνδεση είναι το καλύτερο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναγκαστικές διαφημίσεις μεταξύ των παιχνιδιών (εκτός εάν θέλετε επιπλέον μπόνους). Μπορείτε να σκεφτείτε αυτό το παιχνίδι ως κόλαση, αλλά πραγματικά πολύ εύκολο. Οι τέχνες είναι καλές, το παιχνίδι είναι παρόμοιο με το archero. Αρκετά διασκεδαστικό.
Πολύ καλό παιχνίδι, μερικά προβλήματα, αλλά συνολικά ένα καλό παιχνίδι.
Αυτήν τη στιγμή παίζω στο κεφάλαιο 33. Το ενοχλητικό πράγμα που έχω τώρα είναι ότι όσο περισσότερα κύματα έπαιζα, τόσο πιο αργά κινούνταν. Και όταν έφτασα τα 40 από τα 50 κύματα συνολικά, τότε απλά γίνεται πιο αργό και δύσκολα μπορεί να κινηθεί. Πώς κι έτσι? Μοιάζει με μποτιλιάρισμα... Θεέ μου... είναι χάλια.
Καλό παιχνίδι με καλές δυνατότητες. Ίσως με το co-op να ήταν ακόμα καλύτερα. Δυστυχώς, θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα σε αυτό το παιχνίδι για να προχωρήσετε περαιτέρω. Είστε κολλημένοι με τον μαχητή Β βαθμίδας εκτός και αν βήξετε μερικά από τα μετρητά σας. Αν θέλετε να προοδεύσετε, μπορείτε είτε να αλέσετε για ώρες και ώρες, είτε απλώς να πληρώσετε. Οι εκδηλώσεις προφανώς είναι για παίκτες που είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν. Χωρίς χρήματα? Αυτό το παιχνίδι δεν είναι για εσάς. Θα ήμουν πρόθυμος να πληρώσει όμως, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Καλά ήταν, μέχρι να κολλήσεις.
Η σκάλα είναι λιγότερο επιδεξιότητα από τη δύναμη της φωτιάς. Οπότε θα χρειαστεί να αλέσετε για να ανεβείτε. Λαμβάνετε 1 συνέχεια ανά παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει όριο στο πόσες φορές μπορείτε να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για τη συνέχεια. Διαφορετικά, το 1 συνεχίζει να κοστίζει πολύτιμους λίθους. Τα γραφικά είναι καλά, αλλά τα χειριστήρια είναι δύσκολα όταν το αεροπλάνο σας βρίσκεται στην άκρη της συσκευής σας. Υπάρχει ένα πάσο μάχης και δύο επίπεδα VIP. WAY Πάρα πολλά $ για το πάσο μάχης και το κορυφαίο επίπεδο VIP. για 3/5 αστέρια. Μετά από εβδομάδες παιχνιδιού υστερεί.
Λήφθηκε κατά λάθος. Το δοκίμασα, μου άρεσε. Ξόδεψε λίγα δολάρια σε νομίσματα και άλλα. Τώρα το παιχνίδι δεν θα ανοίξει, ακόμα και μετά την πλήρη επανεγκατάσταση... Απλώς κάθεται στην οθόνη φόρτωσης. Διορθώστε το ή επιστρέψτε τα 16 $ μου.
Τέλειος!!!
Χρησιμοποιήθηκε για να παίξει αυτό το παιχνίδι σε αυτό το tablet πριν από ένα χρόνο. Τώρα αρχίζει να φορτώνει, μετά τραυλίζει και κλείνει. Το tablet λειτουργεί μια χαρά. Έπαιξε εκατοντάδες παιχνίδια σε αυτό. Δεν μπορώ καν να μπω στο παιχνίδι για να προσαρμόσω την ποιότητα
Έχω μπερδευτεί με το πότε ξεκινούν τα γεγονότα.. Ξόδεψα 2600gems για το εγγυημένο επικό στοιχείο και δεν κέρδισα τίποτα άλλο παρά κοινά και ασυνήθιστα. Τότε συνειδητοποίησα ότι το συμβάν δεν έχει ξεκινήσει και αυτό είναι το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για την έναρξη του συμβάντος, όχι το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης του ίδιου του συμβάντος. Μου πήρε λίγο χρόνο για να σώσω αυτούς τους πολύτιμους λίθους -_-
Boys Skins For Minecraft PE Instrumente tbdb
Εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για σύνδεση στο google play erye update ότι αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα όλα τα παιχνίδια στο τηλέφωνό μου samsung galaxy όχι 8 λειτουργούν prf μόνο η κάλτσα του παιχνιδιού σας κάθε ενημέρωση
Μου ζητούσε συνέχεια να το βαθμολογήσω, χωρίς να μου δίνει την επιλογή να μην το βαθμολογήσω ή να μην μου αρέσει. Κάτι που δεν μου αρέσει να μου λένε να βαθμολογήσω κάτι χωρίς επιλογή 🤣
Παίζω το κεφάλαιο 8 εδώ και μέρες και ακόμα δεν μπορώ να το περάσω. Αναζήτησα οδηγούς και βρήκα ένα βίντεο στο youtube, μόλις παρατήρησα πώς τα μοτίβα της τελευταίας επίθεσης του αφεντικού άλλαξαν από δύσκολο σε ακατόρθωτο. Οπότε ήταν πράγματι ένας τοίχος που μπορείς να σπάσεις μόνο αν έχεις πολλά μετρητά. Κατά την απεγκατάσταση του παιχνιδιού τώρα, αυτό δεν είναι για μένα. Ίσως το nerfing κεφάλαιο 8 να κάνει περισσότερους παίκτες να παραμείνουν και να τους δώσει αρκετή διασκέδαση και ενθουσιασμό για να αγοράσουν πράγματα από το παιχνίδι.
Εξαιρετικό παιχνίδι, εξαιρετικά γραφικά και ήχος.
ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!! Ανυπομονώ για τα διαλείμματά μου για να παίξω
Αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά καλά, αλλά οι προγραμματιστές γίνονται άπληστοι, οι ενημερώσεις είναι πολύ βασικές και περιστρέφονται εντελώς γύρω από την προσπάθεια να σας κάνουν να ξοδέψετε χρήματα, δεν ξοδεύω πια χρήματα σε αυτό το παιχνίδι.
Καταπληκτικό παιχνίδι. Δεν είναι διαθέσιμο όλο το περιεχόμενο εκτός και αν πληρώσετε πολλά για αυτό...
Έχει καλή εξέλιξη, αλλά στο τέλος το reforge είναι μη επίμονο, που σημαίνει ότι παίρνετε το μπόνους και μετά την επόμενη φορά που θα παίξετε, θα εξαφανιστεί.
Έβαλα αρκετές ώρες σε αυτό το παιχνίδι μέσα σε μερικές μέρες μόνο για να επαναφέρω την πρόοδό μου. Επεξεργασία: Δεν έγινε τίποτα για το αρχικό μου πρόβλημα και αφού είχα ξοδέψει χρήματα για αγορές εφαρμογών, αυτοί οι τύποι απενεργοποίησαν τον λογαριασμό μου. Στέλνουν ένα μήνυμα λέγοντας να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης στο παιχνίδι και να τους στείλουν email για να το ενεργοποιήσουν ξανά, το οποίο αγνοούν εντελώς. Παιχνίδια σαν αυτό, που παίρνουν τα χρήματά σας και σας μπλοκάρουν θα πρέπει να αποκλειστείτε από το playstore. Μην δώσετε χρήματα σε αυτούς τους τύπους και παίξτε Windwings.
Η νέα ενημέρωση έπεσε πριν από 2 ημέρες. Το παιχνίδι πέρασε από κάποιες εξισορροπητικές αλλαγές και το παιχνίδι είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο (προς το παρόν ένας παίκτης επιπέδου 26). Οι εχθροί είναι πλήρη σφουγγάρια και ορισμένα powerups νευρώνονται σοβαρά (π.χ. ταχύτητα επίθεσης Wingman και ενίσχυση ισχύος). Αν δεν έχετε ένα απόλυτο θρυλικό στη λειτουργία Hawk (επίπεδο 16+), θα περάσετε δύσκολα. Θα ήθελα να δω τις αλλαγές ζημιών βελτιωμένες Επίσης το αγρόκτημα ανταλλακτικών. Ανελέητο τρόχισμα στην καλύτερη περίπτωση. Θα ήθελα να δω περισσότερες σταγόνες. Χρειάζεται βελτίωση.
Άλλαξα την κριτική μου για αυτό το παιχνίδι γιατί πρώτα από όλα. Για περισσότερο από ένα χρόνο, βυθιζόμουν ώρες σε αυτό το παιχνίδι, πλήρωσα για καλύτερο αεροπλάνο και εξοπλισμό, αλλά το μόνο που λαμβάνω είναι απογοήτευση. Γιατί; Το παιχνίδι δημιουργεί τυχαίες αναβαθμίσεις, αλλά σπάνια λαμβάνετε τις αναβαθμίσεις που πραγματικά χρειάζεστε για να επιβιώσετε. Εσείς πυροβολείτε ένα ενώ ο εχθρός σας πυροβολεί 100 πράγματα. Αποκτήστε θρυλικά αντικείμενα ή αεροπλάνο; ακόμα άχρηστο αν δεν λάβετε τις κατάλληλες αναβαθμίσεις. Απλώς δεν ξέρω αν αυτό το παιχνίδι αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά μου πια. Η ειλικρινής μου κριτική
Διασκεδαστικό, αλλά ΠΟΛΥ τρόχισμα για να αποκτήσετε αξιοπρεπή όπλα.
Διασκεδαστικό παιχνίδι για διασκέδαση.
Υπέροχο gameplay. Λίγο αργό στα χειριστήρια.
Παρακολουθήστε τη λεγόμενη "Δωρεάν δοκιμή 3 χωρίς διαφημίσεις". Χρεώθηκα έναν ολόκληρο μήνα αμέσως. Δεν είναι πολλά χαμένα χρήματα, μόνο το κύριο πράγμα. Θα αλλάξω την κριτική μου αν αλλάξουν τα πράγματα. Εκτός από αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Γι' αυτό έδωσα 3 αστέρια λόγω του ανακριβούς, παραπλανητικού τεύχους "Δωρεάν δοκιμή". Έστειλε email, περιμένετε να δείτε τι θα συμβεί.
Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα του? Έχω βαρεθεί τους κλώνους Archero αλλά θέλω περισσότερα παιχνίδια σαν Archero. Αυτό είναι ένα στυλ shoot'em up και είναι νέο αλλά οικείο καλό. EDIT: Το αφεντικό στο κεφάλαιο 4 δεν θα βγει, οπότε δεν μπορώ να ολοκληρώσω το στάδιο για να προχωρήσω. Διορθώστε το.
Το παιχνίδι είναι αρκετά νεκρό με μια χούφτα παίκτες paytowin.. Κάτω από 100 συνολικά.. Αλλά είναι εθιστικό