Post by pieropacosar on Feb 15, 2022 16:15:41 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање неограниченог новца ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
Искрено и није нешто мада моуе да прође
Зашто дајем дозволу за прикупљање мојих приватних података као што су ове врсте апликација. Ово је потпуно разочаравајуће. Не бих дао дозволу и ја ћу је деинсталирати.
Амсинг АЛИ ТХР ФОРТХ ФОРТХ ФОРТХ ФОРТХ БОСС ЈЕ ТЕШКО другима може бити лако, можете ли то учинити есер
Дугмад су прилично неспретна, а тајминг је смешан, све изгледа да иде брже од мене, јадна игра, али играо сам лошије.
Тешко је, али вреди када нађете сечиво мага
Тешко за децу, мој мали брат који има 7 година има потешкоћа да победи шефове и увек морам да му помогнем, тако да је ова игра тешка за децу
Игра је одлична, купи управо сам купио дупли пакет новчића и још увек видим огласе и моји новчићи нису удвостручени
Ова апликација је супер лепа, графика је глатка, прича игре је лепа и никад вас није лењ да је играте. Надам се да можете да направите игру која ће усрећити наше играче 
Цоол игра
свиђа ми се ова игра. он је веома добра игра. али ниво је веома тежак, набавите ново ажурирање лаког нивоа
Игра је одлична! Добра графика, лака контрола, али постоје одређене фазе из којих не могу да нађем излаз колико год се трудио... Што ме је стварно разбеснело!
Ово је заиста једна од најзабавнијих игара које сам икад играо. Једноставан је, али захтева његову једноставност и чини све што може са њим. Оно зна шта је и држи се тога. Све у свему, то је само одлично дизајнирана игра.
Одлична 👍 игра🥰, допао ми се крај, мој једини проблем је графика за коју бих волео да је можете побољшати или направити СВОРДИГО 2!!!!🤗 (наравно, као што сам рекао побољшао сам графику, ефекте, анимацију, још невероватнији свет попут путовања кроз време). 🤯 хахаха) и још већине и шефова 👏🏻 осим тога сви моји другови из разреда су ово играли и СВОЛЕО им се!😘 (и мени)
Happy Hop: Kawaii Jump Arkade xkr
Сјајна игра све док тежина није нагло порасла и постала је загонетка уместо славних Марио Брос
Swordigo Adventure upv
Побољшајте своју игру веома је збуњујуће када уништим змаја и веома је тешко
То је најбоља утакмица, али у игри има мало навијања
има лепу графику и контролу, зашто не бисте направили ову игру као онлајн РПГ игру
Требало би да даје наговештаје у неким тачкама где би се играч могао заглавити. Све остало је било добро
Ово је невероватно за малу компанију или особу да направи тако легендарну игру, то је култна игра и има толико носталгије и када завршите са игром, можете наставити да радите друге ствари и да се потпуно подигнете на ниво и да гомилу више ствари након игре је смешно забавно и увек има времена за побољшање чак и после игре, а брзо трчање није тешко након што једном завршите игру једном двапут или трипут
Ова игрица је феноменална. Много ми се свидја.
Заглавио сам на делу, не желим да скочим!
Игрица ектра. Ал досла сам до леденог доба и како даље, ста је оно љубицасто сто виси, сто се мрда. Како то преци. Данима не знам открити пут. Син и ја се отимамо за игрицу
Завршио сам ову игру за 5 дана. То је веома занимљива игра и веома је авантуристичка игра.
Игра је добра, али је грешка поправљена последњих 94% завршена, али кључ је недостајао, није било могуће завршити игру, грешка од 2018. није исправљена
Какве недостатке игрице свордиго и фифа 15
Ова игра је фантастична, подсећа ме на легенду о Зелди. Али једини проблем који имам је да мој лик понекад не скаче и то постаје стварно досадно, али иначе одлична игра
Ова игра је најгора игра коју сам икада играо када сам покушао да пронађем непријатеље, нема непријатеља! Само сам изгубио време играјући га!
Swordigo Авантуристичке rch
не инсталира се!! рекли су ми да апликација није инсталирана пријавила и разумела
Апсолутно волим ову игру. Победио сам га пре неколико година и поново сам га преузео из забаве. 10/10. Прича је помало генеричка, али ми се ипак свиђа. Једва чекам наставак или гомилу садржаја!
Нисам га баш завршио, али је боље него што сам очекивао. Од дана Супер Мариа више није баш платформерски тип играча, па сам очекивао да ћу га одмах деинсталирати. Али не, играо сам га данима да убијем мало времена и прилично је забавно. Свиђа ми се идеја да се не покреће поново цео ниво када не успеш, јер то не убија уживање у добрим деловима због тешких делова. Не могу баш много да кажем, то је добар, основни, хладан платформер. Хвала и срећно на будућим пројектима.
Ова игра има потенцијал. Рекао бих да је једина ствар која је спутава је ограничење нивоа (само шеф треба да буде истог нивоа као и играч), мали избор оружја и предмета и функција одбијања од напада коју заиста треба уклонити .
Молимо ажурирајте игру, досадило ми је да се борим са свим шефовима у игри, надам се да ћете додати још непријатеља и шефова, као следећа генерација. Ажурирајте игру или у супротном нећемо играти ову болесну игру